Recollida urgent de material sanitari, ortopèdic i medicaments.  CONTINUEM CAMPANYA SOLIDÀRIA: Els Bloquejos maten, la teva solidaritat dóna vida

Recollida urgent de material sanitari, ortopèdic i medicaments. CONTINUEM CAMPANYA SOLIDÀRIA: Els Bloquejos maten, la teva solidaritat dóna vida

Amics i amigues del Casal d’amistat amb Cuba de Badalona, a Catalunya hem iniciat una campanya de recollida de medicaments NO caducats, material sanitari i ortopèdic per enviar a Cuba. Esperem que siguis un activista més, difonent i recollint els materials entre amics, familiars, farmàcies etc. Ens avises i te’ls recollirem. Hem d’omplir un contenidor urgentment, tant de bo el tinguem ple a final de l’agost, igualment continuarem recollint bastant de temps …no deixis de fer-ho!!

Adjuntem un cartell per si teniu possibilitat de posar-lo en alguna entitat o farmàcia, botiga etc. Al requadre s’ha de posar el telèfon o adreça on es recull el material (associació de veïns etc )
Gràcies
CASAL D’AMISTAT AMB CUBA DE BADALONA

(Full informatiu de la campanya)

Continuem la campanya solidària de recollida de medicaments, material ortopèdic i sanitari per enviar a Cuba. Així com fons per adquirir-los.

Tenim un contenidor de solidaritat per omplir i enviar a Cuba, per trencar un cop més el bloqueig econòmic, comercial i financer que asfixia al poble cubà i el fa patir cruelment, EUA va impedir fa poc que un vaixell xinès carregat de material sanitari i medicaments arribés a Cuba.

El nou president Biden no ha donat mostres de tornar enrere en la política agressiva dels EEUU cap a Cuba. Continua amb les polítiques d’ofec polític i econòmic a Cuba, per una banda, amb una campanya internacional d’intoxicació ideològica que, entre altres, tracten de justificar actes terroristes contra al país i els seus interessos a l’exterior (consolats, ambaixades) i per l’altra impedint arribin a Cuba materials necessaris per la supervivència (respiradors, xeringues, menjar, etc.).

La pandèmia ha portat la manca d’entrades de divises del turisme i un increment de despeses sanitàries, que junt a les mesures agreujades del bloqueig han provocat un greu desproveïment de l’illa.

Cuba no està sola, molts pobles del mon estem amb Cuba. Solidaritzem-nos amb el poble més solidari del mon!!

– Fes una donació al compte ES62 2038 9913 7730 0023 8070 Casal de Cuba de Sabadell. Concepte: medicaments
– Recull entre els teus coneguts i porta medicaments no caducats, material ortopèdic i sanitari a entitats de solidaritat amb Cuba que col·laboren amb la campanya

A Badalona, des de l’1 d’agost per portar els medicaments o material sanitari: Truca a l’Anna 647 924 811.

A partir del dia 1 de setembre els pots portar a Can Pepus, Francesc Macià 104, de 17:00 a 21:00 hores de dilluns a divendres