Cuba necessita avui de la solidaritat dels pobles

Cuba necessita avui de la solidaritat dels pobles

 

Urgent !! Grans aiguats a tot l’Orient de Cuba.

DEFENSEM CUBA impulsem una campanya de recollida ràpida de diners                     
Núm. de compte:  ES68 0182 8134 7302 0156 3052
Entitat:                Casal d’amistat amb Cuba Badalona
Concepte:            Inundacions juny 23
Cuba continua bloquejada pels Estats Units. Desprès del covid-19, que va quedar afectada econòmicament com tots els països del mon, ha patit durant 2022 diverses afectacions com l’explosió al maig de l’hotel Saratoga a l’Havana, a l’agost el gran incendi dels supertanqueros de Matanzas que contenien les reserves petrolíferes del país i al setembre el pas de l’huracà Ian que va malmetre més de 90 mil habitatges a Pinar del Rio, així com la xarxa elèctrica nacional i la collita de tabac de l’any i les reserves dels anys anteriors.
Tot iniciant-se la recuperació dels desastres del 22, han arribat aquests dies grans inundacions a l’Orient del País, a les províncies de Camagüey, Las Tunas, Holguín, Bayamo, Guantánamo i Santiago de Cuba que tornen a posar en perill la qualitat de vida del poble cubà.
Han quedat pobles aïllats, carreteres, cases i sistema elèctric destruïts…
De forma immediata es va començar a treballar amb brigades de tota Cuba per ajudar a la recuperació, però també ens hem de mobilitzar la solidaritat internacional i  enviar ajuda urgent a Cuba
RECORDEM que continuem amb la recollida de material sanitari i medicaments no caducats per enviar un segon contenidor a Cuba en poc temps!!!
DIFONEU I FEU QUE LES VOSTRES AMISTATS I FAMILIARS COL.LABORIN!!!
CUBA ENS NECESSITA!!!!!