Badalona fa un homenatge al Che en el 46é aniversari del seu assassinat

Badalona fa un homenatge al Che en el 46é aniversari del seu assassinat

La “Comissió del Che de Badalona” fara una acte d’homenatge al revolucionari argentí a la plaça que porta el seu nom. Com cada any des de 1997, Badalona recorda la figura del Che Guevara el día del seu assassinat a mans de la CIA a Bolívia. L’acte es durà a terme el proper dimarts dia 8 d’octubre a les 19h a la Plaça del Che, ubicada al barri de la Salut, just davant del mercat municipal.

Durant l’acte es podrà gaudir de música en viu i d’una exposició fotogràfica, a més de les xerrades que duran a terme diverses entitats. Finalment, es farà entrega d’una ofrena floral al monument del Che.

La “Comissió del Che de Badalona” és una plataforma de la que formen part més de 20 entitats badalonines per organitzar anualment un homenatge al Che Guevara.

Més de 30 entitats de la ciutat hi participaran en les nombroses activitats organitzades

COMISSIÓ DEL CHE DE BADALONA:
Arran, Assemblea d’aturats i aturades de Badalona, AJB-Assemblea de Joves de Badalona, Associació Cultural Baetulo, Arxiu Històric de Llefià, AVV Joan Valera, AVV Sant Antoni de Llefià, AVV Sant Mori, Ateneu Roig, Badalona es mou, Badalona Indignada, Can Ruti Diu Prou, Casal d’amistat amb Cuba de Badalona, Casal Argentino de Badalona, Casal Carme Claramunt, Casal independentista Antoni Sala i Pont, CCOO , CUP, Defensem Cuba, Diables Kapaoltis, ERC, EUiA, Els Verds, Federació Associació Veïns i veïnes de Badalona, Iaiofautas, ICV, J.C. Barcelonès Nord, JEV, Llefi@net, MDT, PAH Badalona, PCC, PSUC Viu, Revolta Global, UGT Badalona, Xirusplai
Twitter: @CheBadalona
 

 che_bdn_def


Ver mapa más grande