Comunicat de solidaritat amb Veneçuela

 

COMUNICAT DEL CASAL D’AMISTAT AMB CUBA DE BADALONA

Davant els greus i violents fets esdevinguts a la República Bolivariana de Veneçuela, provocats per sectors de l’oligarquia del país, finançats i promoguts pels Estats Units d’Amèrica en la seva campanya permanent d’assetjament al Govern Bolivarià, elegit democràticament l’abril del 2013, el Casal d’ amistat amb Cuba de Badalona

 Manifestem :

 1. -La nostra més enèrgica condemna dels actes de sabotatge i violència realitzats pels sectors oligàrquics veneçolans.

2. -La nostra denúncia de la manipulació informativa i del paper instigador a la violència que fan els mitjans de comunicació reaccionaris veneçolans i del qua es fan ressò, sense contrastar, els mitjans internacionals dels països occidentals, amb l’objectiu de desestabilitzar la democràcia a Veneçuela .

 3. -La nostra oposició a les ingerències dels Estats Units, la Unió Europea i els seus aliats, veritables promotors del “cop d’estat tou ” que pretén l’enderrocament del Govern Veneçolà.

 4 . – La nostra solidaritat amb el poble Veneçolà en la defensa del seu legítim Govern democràtic presidit per Nicolás Maduro i recolzat pels sectors populars afins a la Revolució Bolivariana.

 5. – Cridem a la mobilització i denúncia d’aquests fets en la societat catalana i especialment a les entitats, organitzacions i ciutadans de Badalona, on el dret dels pobles a decidir el seu propi futur i el respecte a la plena sobirania i independència nacional enfront de les ingerències exteriors, és assumit de manera molt majoritària .

 Badalona, 26 de febrer 2014