Per vintena segona vegada l’ONU es pronuncia contra el bloqueig imposat pels Estats Units d’Amèrica contra Cuba

Per vintena segona vegada l’ONU es pronuncia contra el bloqueig imposat pels Estats Units d’Amèrica contra Cuba

NOTA INFORMATIVA DEL CASAL D’AMISTAT AMB CUBA DE BADALONA

Aquesta tarda del 29 d’octubre de 2013, s’ha dut a terme el pronunciament de l’Assemblea General de les Nacions Unides rebutjant el bloqueig contra Cuba per part dels Estats Units d’Amèrica i que venen aplicant des de fa més de 50 anys.

El resultat de la votació contra el bloqueig econòmic, comercial i financer que pateix Cuba ha estat aclaparador amb 188 vots a favor de la seva finalització, 2 en contra i 3 abstencions.

Aquest és el any número 22 en que l’ONU es pronuncia contra el bloqueig imposat pels Estats Units d’Amèrica contra Cuba, resolució que no ha estat mai atesa ni respectada per cap dels diferents Governs dels EEUU en aquests anys i que fins el moment actual ha suposat unes pérdues per a Cuba d’un bilió 157 mil 327 milions de dólars .

El Casal d’amistat amb Cuba de Badalona recolza la resolució de la ONU i demanem la solidaritat de les persones de bona volutat i dels pobles del mon per tal d’acabar amb aquesta injusta i genocida política de la nació més potent del planeta contra un país amb només 11 milions d’habitants, quin únic delicte ha estat haver decidit ser lliures i sobirans.

Badalona 29 d’octubre de 2013

Junta del Casal d’amistat amb Cuba de Badalona