Els Bloquejos maten

Els Bloquejos maten

El compte per aportacions:

Titular: SODEPAZ – ES42 1550 0001 2900 0350 9221

Concepte: Jeringuillas

campanya xeringues

Els Bloquejos maten, la teva solidaritat dóna vida

El Casal d’amistat amb Cuba de Badalona s’adhereix a la campanya solidària de recaptar fons internacionalment per ajudar a la compra de fins a 25 milions de xeringues per a les vacunes cubanes.

S’espera que a l’agost més de la meitat de cubans estiguin immunitzats donat com estan actualment els seus assajos clínics.

Per poder dur endavant aquests plans de vacunació Cuba necessita comprar xeringues i agulles en un període de temps molt curt. El preu és de 0,08 € per cada xeringa i agulla.

Cuba ha fet una crida a la solidaritat internacional per ajudar a la seva adquisició en el mercat global, ja s’han enviat 2 milions des de Canadà i a Europa s’està realitzant una campanya per aconseguir comprar 10 milions de xeringues.

A través de SODEPAU ens hem unit a la campanya amb el lema Els Bloquejos maten, la teva solidaritat dóna Vida, els fons que s’aconsegueixin seran aportats a la campanya europea que coordina Medicuba Suïssa per a la compra conjunta dels materials.

Com sabem, Cuba entra dins el grup de 6 països del món (Xina, Rússia, els EUA, Regne Unit i Alemanya) que han aconseguit en temps rècord elaborar una vacuna efectiva contra la COVID, amb la diferència que la cubana és pública i no de laboratoris privats i estarà disponible per a tots els països pobres del món. Cuba, segueix bloquejada pels EUA i no disposa de les xeringues necessàries.

Fes una donació !!

Trenquem el bloqueig !!

Solidaritat amb el poble més solidari del món !!