Contra el bloqueig a Cuba: Recollida de material sanitari i medicaments no caducats als mercats municipals de Badalona

Contra el bloqueig a Cuba: Recollida de material sanitari i medicaments no caducats als mercats municipals de Badalona

El Casal d’amistat amb Cuba de Badalona ha encetat una campanya de recollida de material sanitari i medicaments no caducats des del 13 de desembre fins a Reis, per enviar a Cuba en un contenidor al primer semestre de 2023. 

Desprès del covid-19 en que Cuba, com tots els països del mon, va quedar molt afectada econòmicament, al  maig d’aquest any 2022 va patir a l’Havana l’explosió de l’hotel Saratoga, més tard, el 5 d’agost a Matanzas un raig va provocar un gran incendi cremant les reserves petrolieres del país i després el pas de l’huracà Ian al setembre que ha malmès prop de 90 mil habitatges a Pinar del Rio, així com la xarxa elèctrica nacional.

Cuba avui necessita de la solidaritat dels pobles.

El Casal d’amistat amb Cuba de Badalona estem impulsant la Campanya de DEFENSEM CUBA de recollida de material sanitari i medicaments no caducats per enviar a Cuba.

Es necessària la col·laboració ciutadana.

Demanem que us feu “voluntaris” difonent la campanya entre amics i familiars. Recolliu material sanitari i medicaments i porteu’lo  a Can Pepus (Francesc Macià 104), o contacta amb algú del Casal als tfn. 647924 811 – 635619407)

cartell campanya mercat  

 

campanya mercat